25. veljače 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

4 najčešće make up pogreške i kako ih popraviti

Nepostojan ruž – najmanji problem kod ovakvih ruževa...

ruz

4 najčešće make up pogreške i kako ih popraviti

Nepostojan ruž – najmanji problem kod ovakvih ruževa je to što će brzo nestati, puno veći problem je to što će se razmazati i ostaviti neuredan dojam. Prije nanošenja ruža lagano potapkajte usne puderom, zatim ocrtajte olovkom u boji ruža usne, a zatim nanesite vodootporni ruž. On će duže trajati i izgledati bolje.

Prejako/preslabo rumenilo – problem koji imate kada ujutro u žurbi nanosite rumenilo, ili ga je premalo ili previše. Ono što je najbolja opcija je da kupite rumenilo sa četkicom i nosite ga u torbi. Ujutro stavite manju količinu, a popodne samo malo dodajte rumenila kako bi izgledali svježije.

Šarenilo u licu – ujutro nanesete puder, a već u vrijeme ručka imate osjećaj kao da imate fleke. Problem će riješiti nešto trajniji puder te puder u kamenu kojim ćete „popraviti“ svoj izgled u popodnevnim satima.

Razmazan tuš – Teško je ujutro dovoljno dobro i pravilno nanijeti tuš da cijeli dan izgleda dobro. Kako biste sebi olakšali koristite tuš u olovci. Oni su puno jednostavniji za rukovanje i manja je mogućnost pogreške.