26. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Izgledajte dobro ujutro čak i ako niste jutarnji tip

Postoje osobe koje su više jutarnji tipovi i kojima nije problem ujutro se ustati, spremiti i dobro izgledati za posao. No, postoje osobe koje baš i nisu jutarnji tipovi...

jutarnji-tip

Izgledajte dobro ujutro čak i ako niste jutarnji tip

Postoje osobe koje su više jutarnji tipovi i kojima nije problem ujutro se ustati, spremiti i dobro izgledati za posao. No, postoje osobe koje baš i nisu jutarnji tipovi, no, uz pomoć dobre kozmetike to se na njima ne mora primijetiti. Ispod su savjeti što trebate kupiti kako biste iako niste jutarnji tipovi dobro izgledali:

Clinique All About Eyes De-Puffing Massage – korektor koji sa svojom kuglicom hladi i smanjuje podočnjake i otekline oko očiju.

Benefit Erase Paste – jaki korektor uz kojeg ćete prikriti tamne podočnjake.

Suhi šampon za kosu – kada nemate dovoljno vremena za pranje kose radije krenite u krevet ranije i dobro se naspavajte, a ujutro se koristite ovim trikom kako bi vaša kosa izgledala dobro.

Olovka za oči u boji kože – Savjet stručnjaka je da ovu olovku nanesete uz rub kapaka kako bi vaše oči izgledale svježije i odmornije.

Vlažne maramice za skidanje šminke – Bez obzira koliko navečer bili umorni skinite šminku jer, ukoliko budete spavali sa make up-om, vaša koža ujutro će izgledati suho i umorno.