Sache kozmetika za njegu lica i tijela

Sache kozmetika za njegu lica i tijela

Sache kozmetika za njegu lica i tijela

Bez kompromisa, samo prirodno!

Obrt “Radovan Petrović” je poznat preko 60 godina po proizvodnji prirodnih dodataka prehrani na bazi pčelinjih produkata, a novost iz dugogodišnje tradicije je nova linija 100% prirodne kozmetike – Sache cosmetics.
“Uz pomoć sredstava iz EU nabavili smo modernu opremu za proizvodnju, uložili u razvoj receptura, dobili certifikate kvalitete, osmislili dizajn i uspjeli proizvesti zaista potpuno prirodnu vrhunsku kozmetiku.

Riječ sache u nazivu označava saće, odnosno pčelinji vosak, a upravo je pčelinji vosak osnova svih naših krema. Pčelinji vosak sadrži preko 300, do sada, otkrivenih spojeva što ga čini najbogatijom prirodnom bazom za kreme. Mi koristimo posebnu vrstu voska dobivenu od poklopaca koji zatvaraju saće (capping wax) i baš takav neprerađeni vosak je i najkvalitetniji i najhranjiviji jer sadrži brojne ljekovite tvari. Biljna ulja koja koristimo u proizvodnji su iz organskog uzgoja, a osim njih i voska kreme su obogaćene pčelinjim produktima; medom, polenom, propolisom i matičnom mliječi.

Ono što je potrebno naglasiti da Sache kozmetika ne sadrži konzervanse, emulgatore, parabene, umjetne boje ni sintetičke mirise te je namijenjena za svaku dob i spol.

Danas je sve veći trend korištenja prirodnih proizvoda i veća je osvještenost među mladim ljudima jer sve što nanosimo na kožu unosimo putem nje u organizam. Zbog toga smo željeli osmisliti nešto zaista 100% prirodno u svijetu sve invazivnijih sastojaka, često i štetnih. S posebnom pažnjom odabrana je ambalaža i dizajn pa kozmetika predstavlja i originalan poklon”, naglašavaju proizvođači ove kozmetike.

Linija Sache kozmetike se sastoji od 3 kreme za lice: Prirodna hranjiva anti-age krema, Prirodna krema za suhu kožu lica i vrata i Prirodna krema za normalnu kožu, tu su još i Prirodna krema za tijelo te Prirodna krema za ruke i noge. Osim krema postoje i 2 maske za lice: Prirodna maska za normalnu kožu i Prirodna maska za suhu kožu.

Sache kozmetika za njegu lica i tijela

Sva kozmetika dostupna je putem web shopa: shop.radovanpetrovic.com, te u nekim ljekarnama (popis potražiti na www.sachecosmetics.com).

Prirodna formula kozmetike kožu hrani iznutra i štiti izvana te joj pruža zdrav, svjež i blistav izgled. Upravo zbog prirodnih sastojaka rizik od alergijskih reakcija sveden je na minimum. Sache kozmetika čini kožu njegovanom, elastičnom, glatkom i dubinski nahranjenom.

 

Sache kozmetika za njegu lica i tijela

Devet jedinstvenih prednosti Sache kozmetike:

1. Prirodna formula koja kožu štiti izvana i hrani iznutra
2. Revitalizira i energizira kožu pružajući joj zdrav, svjež i blistav izgled
3. Visoke koncentracije prirodnih antioksidansa, omega masnih kiselina, vitamina, minerala te aminokiselina pomažu i sprječavaju preuranjeno starenje kože lica i tijela
4. Pčelinji produkti imaju znanstveno potvrđene povoljne učinke na kožu
5. Potpuno prirodnim sastavom potiče se prirodni obrambeni mehanizam kože
6. Zbog prirodnih sastojaka rizik od alergijske reakcije smanjen je na minimum
7. Štiti od slobodnih radikala, vidljivo smanjuje bore, umiruje kožne iritacije
8. Čini kožu zdravom, njegovanom, elastičnom, glatkom i dubinski nahranjenom
9. Briše znakove umora, pruža i osigurava prirodan i zdrav izgled kože lica i tijela
Sache kozmetika ne sadrži konzervanse, emulgatore, parabene, umjetne boje ni sintetičke mirise.
Potpuno ekološka manufaktura od 1955.

f4
Prirodna hranjiva anti-age krema
Sinergija posebno odabranih 10 vrsta biljnih ulja, voska, matične mliječi, polena i meda popravlja štetu nanesenu stresom i vanjskim utjecajima. Matična mliječ je prirodni biostimulator, a polen je najbolji izvor vitamina, bjelančevina i enzima.
Dubinski hrani i regenerira kožu, čuva prirodnu hidrataciju i djeluje antioksidativno. Usporava proces starenja prirodnim putem.

Prirodna krema za suhu kožu lica i vrata
Vosak, baza ove kreme, sadrži preko 300 hranjivih sastojaka, a 12 različitih biljnih ulja upotpunjava sastav i djelovanje na Vašu kožu prirodno je njegujući. Štiti kožu od isušivanja i održava njenu vitalnost.

Prirodna krema za normalnu kožu
Poseban odabir 13 različitih biljnih ulja, meda, polena, doprinosi normalnoj funkciji kože, hrani ju i daje joj mekoću i sjaj te usporava proces starenja. Za sve dobne skupine. Predstavlja sjajan odabir za žene i muškarce.

Prirodna krema za tijelo
Visoka koncentracija prirodnih aktivnih sastojaka iz pčelinjih produkata, maslinovog, suncokretovog, bademovog ulja te ulja bršljana i lješnjaka opskrbljuje Vašu kožu svim potrebnim elementima. Potiče izmjenu tvari u koži i daje joj elastičnost. Njeguje prirodnim putem.

Prirodna krema za ruke i noge
Vosak, med, maslinovo, nevenovo ulje i ostale sastavnice ove hranjive kreme djeluju regenerativno na ruke i noge koje su posebno izložene vanjskim utjecajima i oštećenjima.
Zacjeljuje, smiruje te vidljivo obnavlja i štiti kožu.

Prirodna maska za normalnu kožu
Visoka koncentracija meda, polena uz dodatak najkvalitetnijih biljnih ulja, voska i ekstrahiranog propolisa dubinski i dugotrajno hrane kožu i čuvaju njezine funkcije.
Koža postaje vidljivo obnovljena.

Prirodna maska za suhu kožu
Prirodni pčelinji vosak, med , ulje jojobe i maslinovo ulje garancija su bogate hranjivosti ove maske. Koži vraća elastičnost i mekoću usporavajući proces starenja prirodnim putem.
Koža je dubinski nahranjena.
Preporuka iz naše „Apisan“ linije – samo u ljekarnama
Apisan žuta krema
Apisan smeđa krema

Sache kozmetika za njegu lica i tijela

“Radovan Petrović”, T. Ujevića 7, Velika Gorica
Tel: 01/6216-444, 01-6214-343
E-mail: info@radovanpetrovic.com
www.sachecosmetics.com
shop.radovanpetrovic.com
www.facebook.com/sachecosmetics

Sponzorirani članak

Komentari

Odgovori

*