28. ožujka 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

No7 serumi i kreme – gdje i što kupiti

No7 kozmetika, a posebno njihovi serumi postali su planetarno popularni i vrlo često su među top proizvodima u svojim grupama. Osim u Boots trgovinama, No7 kozmetiku možete kupiti...

No7 serumi i kreme – gdje i što kupiti

No7 kozmetika, a posebno njihovi serumi postali su planetarno popularni i vrlo često su među top proizvodima u svojim grupama.

Boots je njihov osnovni maloprodajni lanac u kojem ćete vrlo često naći cijeli kutak ako ne i dio poslovnice koja prodaje njihove proizvode. Glavni noviteti, ali i već provjereni proizvodi tamo su dostupni. Vrlo često su u ponudi akcije tipa 1+1 gratis ili veliki popusti.

No, što s onima koji nemaju pristup Boots-u? Unatoč već velikom popisu zemalja u koje Boots.com dostavlja svoje proizvode, Hrvatska i dalje nije na tom popisu.

Osim u Boots trgovinama ili onilne na boots.com No7 kozmetiku možete kupiti i na Amzonu te na Skinstore.com

Ukoliko No7 proizvode kupujete na Skinstore.com vodite računa da postoje limiti za uvoz robe te da je poštarina 15 dolara.

No7 kozmetika se u Hrvatskoj još ne može kupiti. No, ukoliko ste na putovanju i tražite inspiraciju što isprobati i kupiti ovo su neki od njihovih najpopularnijih proizvoda:

No7 serumi:
No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Serum
No7 LABORATORIES LINE CORRECTING Booster Serum
No7 Lift & Luminate TRIPLE ACTION Serum
No7 Restore & Renew FACE & NECK MULTI ACTION Serum
No7 LABORATORIES LINE CORRECTING Booster Serum

No7 kreme:
No7 Restore & Renew FACE & NECK MULTI ACTION Day Cream
No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Day Cream
No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Night Cream

Ostalo:
No7 Instant Results Nourishing Hydration Mask
No7 Perfect Light Loose Powder

No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Serum

Ovo je jedan od najpopularnijih seruma branda No7. Glavni fokus ovog seruma su bore i antiageing učinak. Brzo upijajuća nemasna formula djeluje na obnavljanje umorne kože, na znakove starenja, te pomaže u zaštiti kože.
Neki od glavnih sastojaka ovog seruma su Matrixyl 3000, pro retinol, antioksidanti, hijaluronska kiselina i vitamini A, C i E.

No7 LABORATORIES LINE CORRECTING Booster Serum

Radi se o ciljanom intenzivnom serumu koji svojom iznimnom koncentracijom djeluje na bore. Nanosi se direktno na bore.
On je 7 puta koncentriraniji te sadrži 7 puta Matrixyl 3000 Plus od njihovih uobičajenih seruma. Može se nanositi na bore na čelu, oko očiju, oko usana, na bradi.

No7 Lift & Luminate TRIPLE ACTION Serum

Glavno područje djelovanja ovog seruma su bore, ali i ujednačen ten te bolji tonus kože. Koža bi s njim trebala izgledati sjajnije, a pigmentacija manje izražena.
Sadrži kompleks za učvršćivanje, kao i kompleks za posvjetljivanje kože, Matrixyl 3000 Plus, pro retinol, antioksidante, te vitamine A, C i E.

No7 Restore & Renew FACE & NECK MULTI ACTION Serum

Serum koji, prema navodima branda, djeluje na učvršćivanje kože lica i vrata, te smanjuje bore. Serum sadrži kompjeks za učvršćivanje kože, za jačanje kože, peptide, hijaluronsku kiselinu te kompleks za posvjetljivanje kao i Matrixyl 3000 Plus, Pro Retinol, antioksidante i vitamine A, C i E.

No7 kozmetika

No7 kozmetika prisutna je od 1935. godine te usmjerava na inovativna kozmetička riješenja. Cilj im je da žene izgledaju bolje, ali i da se osjećaju bolje. No7 kozmetika se uvijek pokušavala uklopiti u ženski stil, te prilagoditi novim izazovima i zahtjevima žena.

Proizvodi No7 kozmetike opsljednjih godina se dodatno fokusiraju na inovacije koje mogu djelovati na području protiv boa te usporavanja starenja.

No7 kozmetika obuhvaća i dekorativnu i preparativnu kozmetiku. Dakle širok spektar seruma i krema, ali i dekorativnu kozmetiku potrebu za kompletan make-up.

Brand No7 je razvijen u velikoj Britaniji do strane Bootsa.
Ono što brand naglašava kao bitno je da koristi znanstvena istraživanja, kako bi uklopili nove tehnologije u proizvode.
Vrlo često se radi o patentiranim sastojcima koje su ukomponirali u svoje proizvode.

Linije proizvda No7 obuhvaćaju sve dobne skupine, kao i sve tipove kože te njihove specifične potrebe.

Pročitajte i:

Najbolji serumi za lice za svaki tip kože