27. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

CeraVe kozmetika – top 5 proizvoda

CeraVe proizvodi su formulirani s tri esencijalna ceramida, to su ceramidi 1, 3 i 6-II, koji pomažu u obnavljanju i hidrataciji kože...

CeraVe proizvodi

CeraVe kozmetika – top 5 proizvoda

CeraVe losion za lice, ali i kremasta emulzija za čišćenje lica vrlo brzo su postali popularni nakon predstavljanja. Iako se danas u ponudi može pronaći veći spektar proizvoda, to su i dalje neki od popularnijih i prepoznatljivih proizvoda CeraVe branda.

CeraVe brand je lansiran 2006. i od tada njegova popularnost raste.  Prvenstveno je linija usmjerena na popravljanje i jačanje kožne barijere. CeraVe proizvodi su formulirani s tri esencijalna ceramida, to su ceramidi 1, 3 i 6-II, koji pomažu u obnavljanju i hidrataciji kože. osim ceramida proizvodi sadrže masne kiseline i druge lipide. Poseban sustav postepenog otpuštanja sastojaka u koži MultiVezikularna Emulzija (MVE) također je bitan element CeraVe filozofije.

CeraVe je 2006. krenuo s tri osnovna proizvoda: hidratantna krema, losion i emulzija za čišćenje. CeraVe danas u ponudi ima preko 70 proizvoda. Mnogi proizvodi dolaze u različitim pakiranjima, s različitim količinama. Tako da sebi možete prilagoditi proizvod, odnosno imati ga u pakiranju kakvom želite. Također, velika prednost je što se mnogi proizvodi mogu kupiti u različitim količinama, što je odlično za prvo upoznavanje s proizvodima i testiranje dok ste u potrazi za najboljim proizvodom, ali istovremeno postoje i isti takvi proizvodi u većim pakiranjima koji imaju povoljniji odnos cijene i količine, te su dobar izbor za one koji proizvode koriste kontinuirano.
Može se kupiti u ljekarnama, ali i u brojnim online prodavaonicama.

CeraVe proizvodi

Neki od najpopularnijih CeraVe proizvoda su losion za lice kao i kremasta emulzija za čišćenje lica. No, uz njih mnogi će kao top proizvode izdvojiti različite, ovisno o tipu kože i trenutnim potrebama.

Ovo su neki od popularnijih CeraVe proizvoda:

CeraVe PM Facial Moisturizing Lotion

CeraVe Hidratantna njega za lice – Lagana emulzija koja uz ceramide sadrži niacinamid i hijaluronsku kiselinu, namjena je prvenstveno da hidratizira kožu te da pomaže u obnovi zaštitne barijere. Lagana emulzija za lice koja je posebno formulirana za normalnu i suhu kožu lica. Jedan je od najpopularnijih CeraVe proizvoda. Budući da se radi o laganom losionu koji se brzo upija odličan je ispod šminke, lagan je, a hidratantan. U nekim slučajevima za izrazitu suhu kožu preko losiona će biti potrebna krema, no, u mnogim slučajevima losion će biti dovoljan, ovisno i o toniku i serumu koji se koristi ispod losiona.

CeraVe kozmetika - top 5 proizvoda

CeraVe Moisturizing Cream

CeraVe Hidratantna krema – Hidratantna krema za obnavljanje barijere kože, a namijenjena je suhoj i izrazito suhoj koži. Ova krema također obnavlja zaštitnu barijeru kože. Koristi patentiranu tehnologiju MVE® koja pomaže nadoknadi ceramida i dugotrajnoj hidrataciji.

CeraVe kozmetika - top 5 proizvoda

CeraVe Skin Renewing Night Cream

Noćna krema koja osim ceramida sadrži i peptide. Popularnost peptida u njezi kože lica raste, posebno u svrhu antiageinga stoga nije iznenađenje da je i ovaj proizvod CeraVe popularan.

CeraVe kozmetika - top 5 proizvoda

Cerave SA Cream For Rough & Bumpy Skin

Krema za poboljšanje teksture koja sadrži salicilnu kiselinu

Ova krema se može koristiti na različitim dijelovima tijela, te je pogodna za ljuskavu i suhu kožu. Krema je dizajnirana kako bi popravila strukturu grube kože.

CeraVe kozmetika - top 5 proizvoda

CeraVe Hydrating Facial Cleanser

CeraVe Hidratantna emulzija za čišćenje – CeraVe emulzija za čišćenje lica prikladna za suhu i normalnu kožu lica. Emulzija za čišćenje lica također spada među najpopularnije proizvode ovog branda. Uz losion za lice često je proizvod za koji je mnogima prva asocijacija kada se spomene brand CeraVe.
CeraVe hidratantna emluzija za čišćenje lica je drugačija od klasičnih proizvoda za umivanje, te više podsjeća na klasični losion za lice nego na klasičan proizvode za umivanje lica budući da je bez pjene i bez sapuna. Cilj je umivanje bez isušivanja lica i u tome uspijeva. Formulirana za osjetljivu kožu lica, sklonu iritacijama posebno za normalnu i suhu kožu lica. Za one koji koriste dvostruko čišćenje lica ova emulzija se može koristiti kao prvi ili kao drugi korak čišćenja.

CeraVe kozmetika - top 5 proizvoda

Vezano:

Najbolji serumi i kreme sa ceramidima 

Najbolji serumi za lice za svaki tip kože