26. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

No7 serumi i kreme – odlični noviteti

No7 je brand koji neprestano oduševljava novitetima...

No7 serumi i kreme - novi proizvod

No7 serumi i kreme – odlični noviteti

No7 je brand koji neprestano oduševljava novitetima. Brand obuhvaća linije za različite tipove kože, različite potrebe, ali i različite dobne skupine. Njihovi serumi protiv bora su posebno zanimljivi, a sada se ponuda proširila novim serumom s retinolom, dok se serum s vitaminom C može ubrojiti u različite kategorije, kao sastojak za borbu protiv bora, ali i za izbjeljivanje hiperpigmentacije, zaštitu kože, te vraćanje sjaja koži.

Novosti branda No 7:

No7 Laboratories Resurfacing Peel 15% Glycolic Acid j kemijski piling koji otklanja površinske stanice kože, čisti pore te djeluje na smanjivanje bora. Ovaj tretman je idealan za sve koji nemaju dovoljno vremena budući da se drži na licu 5 minuta potom ispere i nastavljate sa svojom uobičajenom rutinom.

No7 serumi i kreme - novi proizvod

No7 Advanced Retinol 1.5% Complex Night Concentrate – serum s reinolom koji kombinira retinol i Matrixyl 3000+™ za što efektivniji rezultat.

No7 serumi i kreme - novi proizvod

No7 Radiance+ 15% Vitamin C Serum – serum s vitaminom C, idealan za umornu i sivu kožu kojoj treba svježine i blistavosti.

No7 serumi i kreme - novi proizvod

Vezano:
No7 serumi i kreme – gdje i što kupiti