16. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Kako se riješiti bora

Bore su neizbježne u procesu starenja.

Kako se riješiti bora

ljepota - Kako se riješiti boraBore su neizbježne u procesu starenja. Dugogodišnje izlaganje suncu, zagađenom zraku i dehidracija kože glavni su uzroci bora. Ponekad one nastaju kao posljedica neke bolesti ili prevelikog mentalnog pritiska. Bez obzira koji razlog bio, ništa poput bora neće vas učiniti starijima nego što jeste.

ljepota - Kako se riješiti boraKako se boriti protiv nastanka bora? Odgovor leži u dobroj prehrani i njezi kože. Mnogo voća i povrća, te mnogo tekućine održat će vaše tijelo hidratiziranim i punim vitamnima i mineralima.

ljepota - Kako se riješiti boraIzvana kožu trebate njegovati pravilnim proizvodima. Za sad je poznato kako prirodni retinol pomaže koži da generira više kolagena što je održava elastičnijom i smanjuje bore.

ljepota - Kako se riješiti boraJedna, malo intenzivnija tehnika je mikrodermabrazija. Njom se s kože skida gornji sloj mrtvih stanica, što vodi do smanjenja vidljivosti bora.

ljepota - Kako se riješiti boraAlfa hidroksilne kiseline dobre su za uklanjanje bora posebno kod kože koju je oštetilo sunce. One obnavljaju kožu i daju joj svjež i maldolik izgled.

ljepota - Kako se riješiti boraBoriti se s borama možete vrlo uspješno, samo je bitno pronaći odgovarajuće proizvode i vrhunske stručnjake koji će vam u tome pomoći.

Vezano:

Najbolji serumi za lice za svaki tip kože – Ljepota COVER magazin

Najbolji serumi i kreme s retinolom – Ljepota COVER magazin