Rihannine tajne proljepšavanja

rihanna

Rihannine tajne proljepšavanja

Posljednjih nekoliko godina Rihanna je procvjetala iz slatkice u pravu zvijezdu, gotovo modnu ikonu koja svako malo otkrije nešto novo najjbolje na sebi.

I dok sama odlučuje o svojim frizurama, da bi svaki novi izgled bio savršen brinu se njeni frizeri i make-up stilisti, Ursula Stephen i Karin Darnell.

Karin kaže kako je za lijepo lice najvažniji lijep ten. Kako bi Rihannin savršeno izgledao koriste tekući puder nijansu svjetliji od njene prirodne boje kože, a zatim malo naglase jagodice, nos i čelo. Dodaje kako je ključna riječ „smjesa“ jer uvijek miješa pudere svjetlije i tamanije nijanse ovisno o godišnjem dobu, te koristi treću nijansu za naglašavanje dijelova. „ Nemojte previše pudrati lice. Vlažnost je znak mladosti, pa nanesite tekući puder, a onim u prahu tak neprimjetno napudrajte lice da bi šminka ostala duže. Dobro je dodati i malo svjetlucave teksture u puder ili nanijeti shimmer kao podlogu. “

Rihanna kaže kako je njena omiljena maskara Hypnose by Lancome, a kako na oči voli stavljati tamno smeđa sjenila s sjajnim česticama. Omiljeni parfemi su joj Rush by Gucci i Chance by Channel.

Vrlo je zadovoljna novom frizurom te kaže kako je željela postati crvenokosa već godinama. Njena stilistica kaže: „To je vrlo zanimljiva promjena za ljeto, budući da je Rihanna mlada što joj dozvoljava da eksperimentira s lookovima. Kako bi naglasila boju kose koristi ruž za usne Dior Addict in Red Desire ili Tom Ford Cherry Lush.“


Komentari

Odgovori

*