26. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Top 5 proizvoda Dr.Jart+  

Dr.Jart+ je popularni korejski brand koji je već godinama prisutan na zapadnom tržištu...

Top 5 proizvoda Dr.Jart+

Dr.Jart+ je popularni korejski brand koji je već godinama prisutan na zapadnom tržištu, a najveći izbor proizvoda može se pronaći u Spehora prodavaonicama, na Cultbeauty i drugim online stranicama.

Linije proizvoda ovog branda su fokusirane na sastojke, ali i na potrebe određenog tipa kože.

Dr.Jart+ Ceramidin linja nudi odlične proizvode s ceramidima, od Ceramidin tonera (nemojte očekivati tonik, budući da je ovo proizvod koji je konzistencijom bliže tipu seruma, nego tonika), seruma, kreme za lice do proizvoda za tijelo.
Druga jako popularna linija Dr.Jart+ branda je Peptidin koja je fokusirana na peptide.
Dr.Jart+ V7 kolekcija se bazira na vitaminima za kožu, uz izvrsne kombinacije koje su idealne za izbjeljivanje hiperpigmentacije.

Izdvojili smo neke od Dr.Jart+ najpopularnijih proizvoda:

Dr.Jart+ liquid – proizvod koji je kombinacija tonika i seruma, te ako ste u žurbi može zamijeniti oba. Vjerojatno će kod masne kože Dr.Jart+ liquid biti dovoljan uz laganu kremu, a možda čak i bez nje, dok će za suhu kožu uz njega trebati krema, a zimi i serum. No, ovo je proizvod koji kod suhu kože može zaista napraviti razliku.

 


Dr.Jart+ V7 Serum – odličan serum koji daje sjaj koži te pomaži pri izbjeljivanju pjega i pigmentacije, a istovremeno ne isušuje nego njeguje kožu.


Dr.Jart Premium Beauty Balm – BB krema s visokim zaštitnim faktorom, odličan izbor za osobe sa suhom kožom, ali i za zrelu kožu. Dr.Jart Premium Beauty Balm je BB krema s laganim do srednjim prekrivanjem koja daje zdravi sjaj koži.

Dr.Jart+ Peptidin serum

Dr.Jart+ Cicapair Re-Cover

Vezano:

Što su BB kreme i da li su pravi izbor za vas? – Ljepota COVER magazin

Najbolji serumi za lice za svaki tip kože – Ljepota COVER magazin