Kako spriječiti nastanak bora

kako_sprijeciti_nastanak_bora_1

Kako spriječiti nastanak bora

 

ljepota - Kako spriječiti nastanak boraKako starimo bore se na našem licu pojavljuju u obliku malih linija. Najbolji način da spriječite nastanak bora je da se zaštitite od njihovih uzročnika.  Uvijek se kaže kako je prevencija najbolji lijek. Jednostavnim promjenama u ponašanju možete produžiti mladoliki izgled i odgoditi pojavljivanje bora.

ljepota - Kako spriječiti nastanak boraNajvažnije je da se štitite od sunca. Nanosite kvalitetna sredstva za njegu koja sadrže zaštitne faktore na lice, vrat, dekolte i ramena. Ova područja najizloženija su sunčevom zračenju.

ljepota - Kako spriječiti nastanak boraU prehranu uvedite mnogo orašastih plodova, poput lješnjaka i badema. Antioksidanti prisutni u njima zamjenjuju hormone koje naše tijelo počinje producirati nakon 35. godine. Orašasti plodovi će duže održati vašu kožu mladom.

ljepota - Kako spriječiti nastanak boraStres igra značajnu ulogu u starenju. Opuštanje je sastavni dio njege kože.

ljepota - Kako spriječiti nastanak boraPušenje je jedan od najštetnijih faktora. Prestanite pušiti i na taj način usporite nastanak bora. Ako niste pušač, ali oko sebe imate pušače dim iz vašeg okruženja također će djelovati na vašu kožu. Isušit će je i učiniti grubom. Čistite kožu redovito i vlažite nešto češće u toj situaciji.

Ostavite komentar

*